onsdag 11 maj 2022

Om i dag

 

Hoppas att NI har haft en bra onsdag!

































3 kommentarer:

  1. Mathias12:45

    Tråkigt att se att du får så få kommentarer till din blog när du lägger ner sånt engagemang på den. Det är alltid trevligt att läsa en såpass öppenhjärtlig blog, nästan så man känner sig lite som en voyeur när man läser och hör dig berätta om vardag, helg,tankar och åsikter.
    Jag har sporadiskt följt din blogg ganska länge, den känns så mänsklig och ett besök här brukar vara bra för humöret.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan! Tack så mycket och roligt att tycker det.
      Det med att jag får lite kommentarer gör inte så mycket.För känslan att ha en blogg och friheten att prata,skriva,lägga in kort här tycker jag är så himla kul.
      Sen har jag gjort så på en funktion att om nån skriver en kommentar här till mej.Så kan dom inte vara som helt anonym.Man kan välja att ha på två olika sätt på kommentarer. Att jag inte valt den där man kan vara helt anonym är för att när jag hade förra bloggen så fick jag nästan gränsen till hotfulla saker skrivna en gång.Så därför har jag valt att ha det så här nu.Att skulle det hända att nån skulle gå över gränsen tex att vara hotfull så går det att spåra personen.

      Radera
    2. Mathias15:02

      Så delvis så använder du din blog som en slags dagbok för dig själv? Det är nog ett väldigt bra sätt för att sortera tankarna och reflektera över vad man gör.
      Måste erkänna att jag slarvar lite med dina röst/filmklipp, funkar sämre när man är på jobbet.

      Trist att det ska förekomma hot och annat till och med i kommentarer här, men jag sett tidigare att kommentarer inte alltid varit så respektfulla.

      Jag tror förresten att jag såg en känd bloggare i birsta för ett par veckor sedan, men det tog tid innan jag kopplade var jag sett dig förut. Hoppas du gjorde några fina fynd.

      Radera