måndag 2 november 2020

Stjärntecken: Veckans Horoskop

 


Väduren

Nu är det bäst för dig att du är försiktig med din kärlek om du vill behålla den. Se framför allt upp med nya inviter! Bäst är att låta rutiner råda när det gäller kärlek. Nu kan ditt arbete komma att betyda att du får börja resa mer och det kan ha med Europa att göra. Det ska betyda framgång för dig och frisk med en stor livskraft det är du. Visst är du sparsam och just nu passar det bra att ha en extra slant. Här talas det om att det kan komma räkningar.



Oxen

Visserligen så kommer det inte någon ny uppvaktning för dig nu. Men du ska ha det bra och har du tänkt duka upp till fest så får du höra vänner tacksamt tacka ja. Nya arbetstider kan det komma att bli tal om nu för dig. Du hör andra klaga, men du tycks vara nöjd. Det bör passa dig utmärkt bra och din hälsa verkar bara bli än bättre. Nu kan det vara så att du får blommor som tack och bevis för att du ställt upp och hjälpt någon.



Tvillingarna

Nu ska du vara mera aktsam om kärleken om du vill behålla den ostörd och harmonisk. Irritera inte din vän. Bäst är att låta rutiner råda i kärlek under veckan. En fin arbetsvecka bör du framför dig nu. Här bör det mesta bli såsom du önskat dig att det ska vara. Så var glad för rutiner här verkar de vara de bästa. Du bör vara frisk. Nu kan du komma att få pengar överraskande lätt. Om det är genom gåva eller återbetalning av en skuld, det vet du bäst själv.



Kräftan

Nu måste du vara det lyckligaste som finns. Romantiska möten i en teaters spännande miljö kan bli något nytt och rart för dig. Nu är du ett kärlekens lyckotecken. Nya arbetslokaler kan du få eller också så målas de om. Här verkar just arbetsmiljön genomgå en förändring och du blir glad. Du ska ha en bra vecka för hälsan. Du bör ha det gott med din ekonomi och någon brist bör inte uppstå. Inköp av värdepapper som obligationer kan vara ett klokt val att göra nu.



Lejonet

Inslag av trivsel och vänliga handlingar ska du kunna få uppleva nu i veckan. Även i det romantiska ska du ha det rart. Men bäst får du det med vänner. Har du ett arbete inom något som har med konst att göra så bör du få tur nu i veckan. Du verkar vara så inspirerande för andra. Din hälsa ska du klara bra så frisk är du. Värdepapper, obligationer, ja något som har med investeringar kan nu komma att ge dig en fin vinst.



Jungfrun

Nu kan du få uppleva en vecka med en rar kärleksförklaring. Det betyder att du uppvaktas från ett nytt, oväntat håll. Det måste bara vara en lycka för dig så njut att lyckan. Nu ska du ha det bra med ditt arbete och eftersom hälsan din verkar stabil så bör här inte finnas plats för tråkigheter. Du ska ha en trygg och harmonisk arbetsvecka. Framgångarna är på väg för din ekonomi. Det kan vara så att du kommer att få än bättre med pengar.



Vågen

Var ömsint om den romantik som du vill ha kvar. Ditt humör kan irritera, så försök att vara överseende med det andra säger. I kärlek ska du vara diskret. Kläder och mode kan du ägna dig åt det nu så tror jag att du får en fin vecka. Du strålar av glädje och finner det roligt med ditt arbete. Här blomstrar hälsan i bästa friskhet. Du verkar investera i något som kan vara av glas.



Skorpionen

Du ska ha det verkligt gott med din kärlek och det finns inte plats för något dystert. Här tyder allt på romantisk lycka och vänskapen till vänner verkar även den bra. Det som har med resor i arbetet att göra verkar både nytt och bra för dig. Lyckliga dig kan man säga om du får den lyckan. Du har god hälsa även om du säger dig vara trött. Det kan vara så att du får post med ett erbjudande om en bättre ekonomiskt givande tjänst nu.



Skytten

Det riktigt strålar av varm kärlek i ditt tecken nu i veckan. Du kan nog känna att nu så bör du få det kärleksfullt och rart. En förhoppningens tid har börjat för dig. Ändrade arbetstider kan det bli tal om nu, men det tror jag bara kommer att gynna dig. Du tycks gilla detta och du skiner som en sol i arbetet. Du verkar även vara frisk. Nu kan du få en möjlighet till att investera pengar i ditt hem.



Stenbocken

Nu har du fin utstrålning och det verkar att du vill lyckas med det du gör. Man unnar dig framgång och speciellt i kärleken är det som den största framgången ska komma. En ren ideell handling kan det talas om nu på ditt arbete, det gäller nog en insamling och kan vara bra. Du verkar vara stark och friskheten följer dig i hela veckan. Du är ett härligt tecken och du ska se att din popularitet växer i den här ekonomiskt fina veckan.



Vattumannen

Nu hör du till dem som borde ta det litet lugnt med romantiken. Du bör inte skynda fram avgörande i kärleken nu, utan avvakta för bästa resultat. Ditt tecken verkar ha en verkligt blomstrande tid framför sig nu. Du har de rätta idéerna och röner uppskattning. Nästan allt vad du nu vill göra blir lyckat. Du tycks vara frisk. Var försiktig med vad handlar nu i veckan. Det verkar vara dyra kostnader för dig nu.



Fiskarna

Det verkar så romantiskt runt om dig nu och jag tror att du även kan få en present att glädjas åt. Du bör trivas fint i ditt hem. Stjärnorna talar om rar kärlekslycka. En förändring kan det bli som gäller inredningen på ditt arbete. Men i övrigt är det nog i rutiner det mesta går men du verkar trivas fint med det nya och du bör stråla av friskhet. En något sämre ekonomi kan du få nu, det kan bero på att du haft ledigt, eller också så har du stora utgifter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar