tisdag 23 augusti 2022

Tänk att det stör vissa människor så mycket för att man har på sej shorts och linne.

 





10 kommentarer:

  1. Tjejer kan ha korta tjolar på krogen men vi killar FÅR INTE HA SKORTS PÅ KROGEN

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är det så,så är det verkligen märkligt. Det borde vara lika för tjejer som killar på krogen vad man får ha på sej där.Det är skillnad på om det tex va en lag att på krogen så kommer man inte in där om man har på sej vissa plagg. Men då ska det vara lika för båda.

      Radera
  2. Mathias11:06

    Det är inte så märkligt som det verkar, och är redan nu samma regler som gäller för killar och tjejer. Restauranger utgår från klädkoden vårdad klädsel, och där ingår bl.a kjol eller klänning för kvinnor, samt långbyxor för män. Reglerna har ändå suddats ut mer och mer, framförallt för män eftersom numera går det bra med jeans, sportskor och fritidskläder på många ställen, så reglerna har nog snarare lättats mer för killar än för tjejer.

    Restauranger/krogar har rätt att själva bestämma vad som gäller enligt principen om avtalsfrihet så länge ingen diskriminering förekommer, så shortsförbuden lär nog bestå.

    SvaraRadera
  3. Mathias11:19

    Tråkigt att vissa ska ha så mycket åsikter kring att någon klär sig sommarfint och ledigt. Låt inte de negativa kommentarer bli en energitjuv, utan strunta i dem bara.
    Gårdagens klädsel enligt bloggen är snarare värd en komplimang och ses som en liten hyllning till att sommaren inte är slut.

    SvaraRadera
  4. Anonym18:37

    Byt synsätt på mänskligheten till att de flesta människor inte är särskilt trevliga och bli positivt överraskad varje gång du får uppleva motsatsen, istället för tvärtom. Det är vad jag själv har fått göra efter ett liv av kränkningar, mobbning och svek från människor, fastän jag alltid har varit jättesnäll och funnits där för alla själv. Jag upplever det som väldigt sällsynt att möta någon som uppriktigt behandlar andra som de själva skulle vilja bli behandlade. Samma saker som sägs och görs skulle vara helt otänkbart om det gällde de själva. Men folk gör aldrig fel själva och samma regler gäller aldrig en själv.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fyy för människor som mobbar andra människor! Tråkigt att höra att du har blivit utsatt för sånt. Tänk om människor som gör så mot andra,kunde försöka sätta sej in i hur det är för andra att bli utsatt för sånt. Och att dom verkligen kunde fundera över varför dom vill göra så mot andra. Ge sej på andra människor som inte gjort dom nått ont. Hur det skulle kännas om det drabbade dom själva.

      Radera
    2. Anonym06:45

      Hela skoltiden för att jag vägrade bli en mobbare själv och ta ned någon annan för att visa hur stark och tuff jag var, som var vad som ansågs coolt där. Äta eller ätas. Snällhet var detsamma som mesighet eller svaghet och då blev man utsatt för det. Och nu för att jag har förtidspension efter flera års sjukskrivning, mycket just för hur jag har mått och mår av allas elakhet genom livet. Så att alla då öser sin okunskap och fördomar över en för det istället. Det slutar liksom aldrig. Men jag skulle uppmuntra alla att ta avstånd från alla som på något sätt kränker, dömer eller är elak mot någon annan. För det finns ju ändå människor som aldrig skulle göra det och faktiskt både tror gott om andra och vill sina med människor väl.

      Radera
  5. Anonym18:41

    Sen tror jag det är bättre att inte svara någonting och visa att man inte ens är intresserad av att inleda någon diskussion, med folk som kränker eller har åsikter och kommentarer man inte välkomnat. Då är det oftast inte roligt för troll att fortsätta. Bättre att bara blocka dem eller ta bort dem som vänner från sina sociala medier. Både på Internet och i verkliga livet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det har du nog rätt i att det bästa är nog att göra så. Men i bland är det så svårt att inte svara tillbaka. Speciellt om nån skriver nått personangrepp eller nått som inte stämmer om en är sant eller rena elakheter. Men jag ska försöka med att inte svara tillbaka på sånt.

      Radera