söndag 1 augusti 2021

Månadens horoskop: Så blir ditt AUGUSTI

 


Vad väntar ditt stjärntecken i augusti 2021? Här är månadens horoskop!

VÄDUREN

Väduren har all anledning att låta saker och ting jobba av sin egen kraft nu och själv kan du stå bredvid och känna dig lugn.En sannolikt lyckad tid inom jobb och ekonomi och du kan få anledning att fira! En spontan resa eller inbjudan till annan ort dyker upp och du bör ta tillfället till omväxling. Ett Lejon eller en Vattuman tänker på dig.

OXEN

Oxen har några mål att uppfylla och du gör det lite i skymundan, men resultaten överraskar. Plötsligt har ditt pyssel för dig själv växt till något stort och användbart. Du glömmer varken vänner eller familj och när du har en stund över är du den som samlar folk omkring dig. De glada sommarkvällarna hos dig är sannolikt minnesvärda!

TVILLINGARNA

Tvillingarna känner av planeten Jupiters frihets- vindar och nu tar du ledigt från ”måstena” när du kan. Det här är en tid när möjligheterna att upptäcka nya intressen ökar, inte minst när du byter miljö. Är du singel kan ett äventyr dyka upp framför näsan, bara att hänga med! Håll inte igen på något som känns rätt för dig.

KRÄFTAN

Kräftan är styrd av Venus och Mars utåtriktade pla- neter, ett tecken på att det sociala livet, jobb och kanske resor är ditt huvudsakliga fokus. Du som har semester kan inte släppa tankarna på jobbet helt och när något du har nytta av dyker upp tar du hand om det. I kärleken syns tydliga toppar och dalar och inte mycket mitt emellan.

LEJONET

Lejonet är en inspirerande person under planeten Merkurius påverkan, nu får du lätt folk att vakna och kanske gå över till din sida. En tid för goda samarbeten eller bara roliga gemensamma aktiviteter.Du är positivt pådrivande och det kan locka andra ut ur sina skal, en upplyftande upplevelse även för dig. Prova turen med en lott.

JUNGFRUN

Jungfruns kreativa och intellektuella kapacitet blommar upp under planeterna Neptunus och Uranus kraftfulla influenser. Nu kan du mycket väl vara så på hugget att andra har svårt att hänga med i dina fotspår. Våga lämna din vanliga diplomatiska roll och vara bestämd, du vet helt enkelt bäst i mycket! Även i kärlek är du lite bitsk just nu.

VÅGEN

Vågen får den oberäkneliga energin från Venus och Mars med sig just nu. Du har kanske inte din vanliga balans i dina aktiviteter, men misströsta inte, det kommer att dyka upp pärlor på din väg som får dig att lysa upp. Plötsligt glimmar det till även på kärleksfronten, ren passion utvecklas snabbt för vissa i tecknet!

SKORPIONEN

Skorpionen är ett reserverat tecken, men nu ljusnar det under Venus inflytande och plötsligt kan du stå i centrum för uppmärksamheten. Du trivs med att vara en i gänget och när folk lyssnar på dina innersta tankar och idéer lever du upp. Lyxiga vanor gillas skarpt, men se upp för att spräcka din budget med oplanerade shoppingrundor.

SKYTTEN

Skytten har en stärkt fysisk och mental energi just nu och du försöker använda den klokt. Det finns en förmåga att sluta upp kring ett enda projekt, du vill nämligen se resultat att vara stolt över. Karriären får sannolikt en skjuts för en del i tecknet, men för andra handlar det om personlig utveckling som studier eller lärorika projekt.

STENBOCKEN

Stenbocken som tror sig ha kontroll och ordning får anledning att tänka om under en spännande sensommar. Helt nya erfarenheter finns nu inom räckhåll och du har svårt att stå emot, även när du vet att det innebär komplikationer. En del i tecknet har pengar i sikte och det betyder ännu fler möjligheter. Ta väl vara på den här tiden!

VATTUMANNEN

Vattumannen vässar sina planer, men du har roligt samtidigt som du visar drivkraft att lyckas med dina mål. Samarbetet med din omgivning flyter för det mesta och du har sällan anledning att ångra dina initiativ. Utmaningen är ditt kärleksliv. Hoppa över diskussionerna som påfrestar ditt tålamod, kanske med gräl som följd.

FISKARNA

Fiskarna gör ingen hemlighet av sin starka längtan. Du vill se nya kapitel öppnas och livet ta en ny riktning. Du drömmer mycket under Neptunus påverkan, men ibland rycker du upp dig och tar initiativen som krävs för att det ska hända något. Det blir kanske inte helt som du önskar, men med viljestyrka kan du komma en bit på väg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar