lördag 25 april 2020

Hejsan

Jag har legat i migrän hela dagen.Det började redan i natt.
Men nu har det släppt,så jag tänkte sätta mej här vid datorn och skriva lite i bloggen.Och äntligen dricka kaffe.Har inte kunnat dricka det på hela dagen.
Innan jag hade sjukdomen Cervikal Dystoni så har jag knappt haft huvudvärk.Men i och med denna sjukdom så kan man också få migrän i bland tyvärr.
I går så hade jag en tid till vårdcentralen.Jag fick träffa en annan läkare,än den som jag träffade sist jag var där.Det här var en specialist,special läkare nått sånt stod det på en liten namnskylt hon hade på sin rock.
Även denna gång så blir jag undersökt.Och hon går också igenom journalen med mej som gjordes efter jag hade varit där förra gången.Som den andra läkaren gjorde om mej,hon som undersökte mitt ben då.
När det var klart och jag fått klätt på mej.Så säger hon till mej att det som är fel med mitt vänstra ben det har med Cervikal Dystonin att göra.Att det beror på det.Och att hon ska skicka en remiss till neurologimottagningen till neurologen som jag har där.
Apropå neurologen så ska jag ju dit nu på måndag och ta sprutor.
På eftermiddagen i går så rengjorde jag i kylskåpet.Tog ut glashyllorna å allt sånt och gjorde rent.Sen så rengjorde jag torkade några skåpluckor i köket.























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar