måndag 20 juli 2020

Jag gjorde 2 stycken personlighetstester med frågor på internet.Och så här vart svaren.



Så är du enligt din personlighet test
Du går oftast inte fram till människor du inte känner, men har inget emot att de tar kontakt. När du väl lärt känna någon vill du dock gärna göra allt för denne.
För dig är relationer det viktiga. Du är vänlig, varm, snäll och vill andra väl. Du är en fenomenal lyssnare, avskyr bråk och vill skapa harmoni och samförstånd.
Du är skicklig på att se vad andra behöver, utan att de sagt det och ser det inte som en uppoffring att låta andras önskemål gå före dina. Du tycker om att ordna det fint, omtänksamt och trevligt
Du behöver tid för återhämtning och vila och tid med dem du älskar. Se upp så du inte blir utnyttjad, försök sätta dig själv först lite oftare, och öva gärna på att sätta ord på vad du känner så att andra kan förstå dig lite bättre. Du kan behöva en tydlig gräns mellan arbete och fritid och familj.


“Förkämpe” Personlighet

Förkämpar är dock mer än bara sociala personer som vill vara alla till lags. De formas av sin visionära natur som hjälper dem att läsa mellan raderna med en energisk nyfikenhet. De tenderar att se livet som en stor, komplicerad gåta där allt hör samman.Förkämparna den genom ett prisma av känslor, medkänsla och mysticism och letar alltid efter en djupare innebörd.Många andra personlighetstyper finner dessa egenskaper oemotståndliga och om en Förkämpe hittar en sak eller fråga som stimulerar fantasin griper han eller hon sig an verket med en energi som ofta för in i rampljuset. Där framhålls Förkämpen av sina likar som en ledare eller guru, men det är inte alltid en roll som denna frihetsälskande personlighetstyp trivs med. Än värre blir det om en sådan person överhopas med administrativa uppgifter och rutinåtgärder som ofta följer med en ledarställning. Förkämparnas självkänsla är beroende av deras förmåga att hitta originella lösningar och de behöver känna att de har frihet att vara innovativa. De kan snabbt förlora tålamodet eller bli modfällda om de fastnar i en befattning som de upplever som långtråkig.


Håll den “lilla gnistan av galenskap” vid liv

Som tur är vet människor med Förkämpens personlighetstyp hur man kopplar av. De är fullt kapabla att växla från rollen som passionerad, driven idealist på arbetet till den uppfinningsrika och entusiastiska fria anden på dansgolvet, ofta så plötsligt att det förvånar även deras närmaste vänner. Att vara med mitt uppe i det ger dem en möjlighet att knyta känslomässiga band med andra, och på så sätt värdefulla insikter om vad som driver deras vänner och kollegor. De anser att alla bör ta sig tid att erkänna och uttrycka sina känslor. Deras empati och sällskaplighet gör att detta blir ett naturligt samtalsämne.Förkämpens personlighet behöver dock vara försiktiga. Om de förlitar sig för mycket på sin intuition, antar för mycket om sina vänners drivkrafter, kan det hända att de misstolkar signaler och förstör planer som hade varit enkla att genomföra med hjälp av en mer rättfram approach. Den här typen av sociala stressmoment kan hålla denna harmoniinriktade personlighetstyp vaken om nätterna. Förkämpar är mycket emotionella och känsliga: om de råkar trampa någon på tårna lider båda två.Förkämpar lägger ner mycket tid på att utforska sociala relationer, känslor och idéer innan de hittar något som verkligen är rätt för dem. Men när dessa personligheter till slut hittar sin plats i världen är chansen stor att deras fantasi, empati och mod leder till otroliga resultat.
I dag så är det internationella SCHACK dagen!
Ursprunget till schack är svårt att spåra,men de flesta historiker lutar i dag åt att indierna uppfann spelet för över 1 500 år sedan.
Enligt lokala legender bad en indisk kung på Alexander den stores tid en klok man att uppfinna ett spel,eftersom han var så uttråkad.
Personligen så tycker jag att schack är rätt så kul att spela.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar