torsdag 17 september 2020

Här är drinken som passar dig bäst – baserat på ditt stjärntecken!


Vilken drink ska du välja – enligt ditt stjärntecken? Inspireras av ditt eget tecken eller någon annans.

                      VÄDUREN: GIN & TUMERIC

Väduren är modig, ambitiös och alltid redo för nya utmaningar och trender. Välj en drink med trendiga element och smaker.


                    OXEN: ROSENCOSMO

Jordtecknet oxen är en sensuell varelse som föredrar aromatiska och romantiska smaker. Välj en drink som är lika elegant och romantisk som vacker att se på.


TVILLINGARNA: AMARETTO CHERRY SOUr

Tvillingarnas tecken är lekfullt, intellektuellt, nyfiket, men en aning obeslutsamt. Välj en drink som är lika delar klassisk som nytänkande och lekfull.


                      KRÄFTAN: RÖD SANGRIA
Kräftan är hemmakär och gillar det bekanta. Vad passar då bättre än att blanda ihop en kanna sangria hemma med nära vänner.


                   LEJONET: FRENCH 75

Det livliga, teatraliska och passionerade lejonet gillar lyx och exklusiva smaker. Och vad passar då bättre än en cocktail med champagne.


                  JUNGFRUN: GIMLET

Den logiska, praktiska jungfrun med perfektionistiska drag uppskattar det vackra i livet, utan krusiduller, och det gäller även för drinken.


                   VÅGEN: DRY MARTINi

Vågen är balanserad, harmonisk, älskar vackra ting och är känd för sin goda smak. Drinken som passar är därför en klassisk martini.


           SKORPIONEN: SPICED RUM MOJITO

Passionerad som skorpionen är passar en cocktail med sting, till exempel spiced rum mojito.


                   SKYTTEN: AMARULA COLADA

Skytten är alltid på väg framåt, söker ständigt nya utmaningar och älskar att resa och utveckla sig själv. Inspireras av exotiska smaker när du väljer drink.


               STENBOCKEN: MOSCOW MULE

Ungdomlig, optimistisk, driven och lekfull är vanliga kännetecken för stenbocken, som med fördel kan välja att varva ner med en Moscow mule.


                VATTUMANNEN: PALOMA

Som excentrisk och fritänkande har vattumannen en tendens att överanalysera saker och ting, därför är en enkel drink att föredra för det här tecknet, som till exempel Paloma.


FISKARNA: CHAMPAGECOCKTAIL MED FLÄDER OCH SOCKERVADD

Dagdrömmande fisken är hoppfull, kreativ och empatisk, drinken som passar tecknet är därför en drömmig drink – toppad med sockervadd.




1 kommentar:

  1. Får man bjuda dig på en drink lagom till helgen?

    SvaraRadera