fredag 15 april 2022

Hur ditt stjärntecken påverkar hur du använder din mobiltelefon.

 


Den brittiska operatören Virgin Mobile har i samarbete med astrologen Paul Watson tittat på om det finns ett samband mellan vilket stjärntecken som du är född i och hur du använder din mobiltelefon.

Här är resultatet.

Väduren… älskar mobiltelefoner med läckra, moderiktiga funktioner. De vill gärna imponera med dem på en potential partner.



Oxen Oxen och teknik? Oh nej tack. De vill att saker och ting ska vara enkelt och föredrar att sms:a framför att tala i telefon för att locka på någons uppmärksamhet.



Tvillingarna Tvillingarna älskar teknik. De vill ha en massa avancerade prylar hemma och använder dem till att organisera sitt liv.



Kräftan Kräftor vill att deras liv ska vara enkelt, de är trogna när det gäller kärlek och använder inte mobiltelefon så speciellt mycket.



Lejonet Lejonet älskar de små detaljerna i livet och använder allt möjligt för att imponera på sina partners, med andra ord använder de bland annat mobiltelefonen för att visa sin kärlek.



Jungfrun Jungfrun tycker om en smidig och effektiv mobiltelefon som är okomplicerad och sofistikerad.



Vågen Är man född i Vågens tecken vill man gärna använda sin mobiltelefon för att locka till sig sin partner. Var inte förvånad om du ser en hel del text på deras telefon som inte borde vara där.


Skorpion En aura av mystik omringar de flesta skorpioner och deras telefon avspeglar även detta. Svart, mystisk och svår att begripa.



Skytten Skyttarna är rakryggade och öppna och älskar att kommunicera verbalt. De tycker inte speciellt mycket om att sms:a.



Stenbocken Stenbockar föds känsliga och så är även deras mobiltelefoner. Teknik? Nej de har inget intresse för det.



Vattumannen De som är födda i Vattumannens tecken är otroligt intelligenta, men teknik kan ibland göra dem förkrossade. Enkla, stylade och häftiga mobiltelefoner lockar dem mest.



Fiskarna Alla mobiltelefoner som gör det möjligt att kommunicera på en miljon olika sätt är intressanta för dem som är födda i fiskarnas tecken. De här personerna är födda för att kommunicera och tar snabbt åt sig den nya teknologin.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar