söndag 10 april 2022

Ta reda på vilken fylletyp du är baserat på ditt stjärntecken!


 VÄDUREN Som det första tecknet i zodiakens kalender har Väduren en naturlig fallenhet för ledarskap. De är beslutsamma, målinriktade och gärna den som tar första steget. Dessa egenskaper får intressanta resultat när alkohol kommer in i bilden.Som man skulle kunna förvänta sig är det ofta Väduren som sätter bollen i rullning och korkar upp flaskorna. Du kan se dem köpa shots till alla i baren eller tjafsa med en vän för att hålla fortsatt liv i kvällen. Som resultatdrivna varelser fortsätter de tills festen är slut (eller tills de däckar...).Väduren är också känd för att vara väldigt kroppslig. Det innebär att de sannolikt kommer att uttrycka sin berusning genom att visa upp sin styrka, kanske föreslå en armhävningstävling eller någon annan märklig fysisk bedrift, som att försöka klättra upp över en mur iförd minikjol. Deras fysiska natur gör dem också mer benägna att drabbas av otrevliga baksmällor när ruset väl lagt sig.



OXEN Oxen värdesätter balans och elegans eftersom de styrs av Venus, skönhetens och sensualitetens planet. Förvänta dig inte att de ska vara odrägliga fyllon! De är också mycket lyhörda inför sina sinnen och vet exakt vad de vill dricka.
Denna fixering vid utseendet innebär att de är mer benägna att vara ett "smygfyllo". Du vet, den där vännen som sitter lite nonchalant i hörnet och smuttar på sin drink medan alla andra lever rövare, men så fort han eller hon reser sig och snubblar blir det tydligt att vederbörande är precis lika berusad som alla andra. Dessa personer döljer det bara bra. Tills de ligger på golvet.


TVILLINGARNA Tvillingarna är redan kända för att vara pratsamma och sociala, kanske till och med skvallriga, så föreställ dig vad som händer efter några glas vin. De anknyter genom kommunikation och viljan att knyta an och dela information blir ännu starkare när de är berusade.
Tvillingarna har redan mindre hämningar än de flesta, så när dessa släpper till följd av alkohol blir de ännu mer villiga att dela med sig! De kanske går runt och berättar sin livshistoria för främlingar, bjuder på lite hett skvaller de har hört eller uttrycker en åsikt som de annars skulle ha hållit för sig själva.Detta kan göra att de får problem, men som Tvillingar vet de att de kommer att kunna prata sig ur det hela imorgon.


KRÄFTAN Kräftor styrs av månen, vilket betyder att de ständigt utvecklas och förändras. Detta innebär att de vanligtvis inte håller sig till en typ av dryck eftersom deras smakpreferenser förändras under kvällen. Detta leder till de 
värsta bakfyllorna.Krabban är symbolen för Kräftan, och de är ganska kända för att ha ett tufft yttre som skyddar deras känslomässiga inre. När de dricker rasar murarna tillfälligt och slussarna öppnas.Den stackars Kräftan är den som med största sannolikhet börjar gråta och berättar för sina vänner hur mycket de verkligen älskar dem, eller frigör en del av smärtan från ett uppbrott. Kom ihåg: denna känslomässiga öppenhet är bara tillfällig och de kommer förmodligen att vilja låtsas att det aldrig har hänt.


LEJONET Lejonet är det sociala stjärntecknet. De styrs av solen och gillar att lysa upp ett rum och stå i centrum. De är också ganska tävlingslystna, vilket kan vara lite farligt när man dricker. De kan börja leka dryckeslekar för att visa att de kan dricka mer än alla andra (och de kan ha fel...).
Med tanke på deras extroverta natur kommer lejonen att gå ännu längre med sina performativa personligheter när deras självförtroende stärks av några drinkar. Det kan innebära karaoke, dans på borden eller till och med konfrontera någon och inleda ett bråk.


JUNGFRUN Jungfrur har rykte om sig att vara disciplinerade, organiserade och analytiska. De blir förmodligen inte berusade så ofta eftersom det tar dem ur deras komfortzon, men när de väl gör det kan de råka tala bredvid mun.
Jungfrur är perfektionister med otroligt höga krav på sig själva. Deras analytiska karaktär innebär att de naturligt lägger märke till och noterar andras beteende. Om deras fräcka sida kommer fram när de är fulla och de bestämmer sig för att säga vad de verkligen tycker och tänker, håll i dig - de sparar inte på någonting.


VÅGEN Vågar är extroverta, vänliga och hopplösa romantiker. Liksom Oxen styrs även Vågen av planeten Venus, så de gillar de lite finare grejerna. Detta innebär att de ofta drar på sig en fet nota och beställer de allra mest påkostade drinkarna.
Eftersom Vågar är mycket kärleksfulla kan du förvänta dig att de blir extra mysiga när de har fått i sig några drinkar. De kommer att berätta för dig att de älskar dig, vilken bra vän du är och hur förälskade de är i baristan på deras lokala kafé.


SKORPIONEN Skorpionen är ett tecken förknippat med begär men det styrs också av två planeter: Pluto och Mars. Dessa planeter symboliserar makt, energi och krig. Vilken intressant blandning för en utekväll... Särskilt som skorpioner ofta gillar att dricka mycket.
Medan de stridande fraktionerna inuti Skorpionen kan komma upp till ytan och göra att de tappar humöret när de är fulla är det mycket mer sannolikt att de distraheras av ett vackert ansikte. Skorpioner är sannolikt den där vännen som försvinner så fort du kommer till baren eller klubben, hittar sitt mål och flirtar skamlöst.


SKYTTEN En skytt är sannolikt en bra person att bjuda in till en fest. De är naturligt glada och äventyrliga, men är också kapabla att tänka djupa tankar och föra intressanta samtal.
Att dricka tar sannerligen fram den äventyrliga sidan hos Skytten, vilket gör det lite lättare att gå på upptäcktsfärd! De kommer sannolikt att vara spontana och se vart kvällen för dem, vilket kan vara bort från deras vänner som kommer att oroa sig ända tills de får ett sms tillbaka.Skytten är också känd för att vara den fånigaste av alla stjärntecken, vilket betyder att de inte är rädda för att skoja och se dumma ut eller vara först ut på dansgolvet. Räkna med några imponerande moves.


STENBOCKEN Stenbockar arbetar hårt och är ofta fokuserade på sina karriärer och värdesätter professionalism och anständighet. De tar ogärna risker, så när de dricker vet de sina gränser och går sällan för långt.
Stenbockar är inte nödvändigtvis de mest empatiska människorna, så om de har fått i sig lite för mycket kan de oavsiktligt säga saker som skadar andra eftersom de inte förstår hur detta påverkar personerna i deras omgivning.


VATTUMANNEN Vattumannen är en intelligent innovatör som alltid har en ny idé eller ett nytt samtalsämne redo. Deras nyfikenhet gör att de gillar att prova nya och intressanta drinkar.
Vattumän är ofta roliga på fyllan. De är fulla av energi och älskar att dansa och prata med nya människor, så de är bra sällskap på en fest. De kan också komma på kreativa nya dryckeslekar.Eftersom Vattumän har storslagna idéer och inbillar sig att de kan förändra världen gillar de att få sina tankar och idéer hörda. Det innebär att de kan hamna i diskussioner när de är fulla eftersom de är ännu mer övertygade än vanligt om att de har rätt i precis allt.


FISKARNA Fiskarna är kända för att vara zodiakens milda dagdrömmare och i djup kontakt med sina känslor. Deras livliga fantasi innebär ibland att de hittar på saker i sina egna huvuden, särskilt när de är berusade, vilket kan leda till att de blir upprörda.
Alternativt kan Fiskarna verka som om de har fått i sig lite mer än bara alkohol! De verkar redan leva i en drömvärld, och detta förstärks ytterligare när spriten flödar. Du kanske hittar dem i ett lite lugnare hörn på festen, inbegripna i djupa samtal om universum.

Källor: (PureWow) (Culture Astrology) 











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar