lördag 15 februari 2020

Din favoritfärg på underkläder – vilket budskap ger det?!

Underkläder med färger – svarta,röda, vita och alla andra av regnbågens färger.Men har du någonsin tänker på den signaler du skickar till andra när du bär vissa underkläder i en specifik färg? Vetenskapen bakom färger och vad de representerar för oss människor.
Att köpa underkläder i en viss färg är mer än bara modell och storlek.Med färgerna kan du leka och kombinera enligt färgernas egna liv och mening.Vad är färgerna egentligen representerar och hur de är kopplade till naturen och bäraren.
Läs vår guide till olika färger på underkläder för att få veta mer hur färger kan påverka oss människor och våra sinnen:

                                         Svart
Svart är verkligen den mest förföriska av de alla.Andra färger är sexig också,men inget skriker ut det så,som svarta underkläder.Svart absorberar verkligen energin maximalt. Färgen är varm och aktiv.Det används väl för inom underkläder för att stimulera förförelse. Kommersiellt,så är svart en tidlös färg inom mode.Det assoccieras med att vara slank. Människor tror att svart gör att deras kroppar ser tunnare ut.Det är också en färg som står för auktoritet,makt och för den mer dramatiska svart - kreativitet.Svart är också i topp 3 av färger som säljer för underkläder.

                                              
Röd
Rött stimulerar cirkulationen,sensualitet.Det är känslornas färg.Det väcker känslan av passion,kärlek och sexualitet.Denna färg drar uppmärksamhet precis som tjuren till matadoren.Färgen väcker både kärlek och ilska.Nackdelen är att det gör att bäraren ser lite tyngre ut och stimulerar aptiten.Denna färg står för många biologiska reaktioner inklusive en ökande puls och ökad andning.Bärare av röda underkläder kommer att få stora reaktioner,uppmärksamhet och känna sig trygga.Detta är även färgen som många förknippar med alla hjärtans dag och vi har inga problem med att förstå varför.Ska du köpa underkläder till din tjej på denna speciella dag,låt det bli röd.

                                                   Vit
Vitt är summan av alla andra färger i spektrum,reflekterar ljus och anses vara en sommarfärg.Innebörden av vitt är oskuld och renhet inom underkläder.Vitt symboliserar också sterilitet.Vit har en mycket andlig mening - det gudomliga ljuset,ljuset av perfektion,ljuset av Kristus och Buddha-medvetandet.Detta kan vara på grund av det faktum att vitt reflekterar ljus.Bärare av vita underkläder vill inte få oönskad uppmärksamhet.De vill ses som rena,oskyldiga, och andliga.Med denna färg på dina underkläder måste du vara noggrann och hålla det rent.

                                     "Nude" Naket
Nude innebär att vara utan kläder.Det innebär också färgen på en persons kropp.Färgen nude blir mer och mer populär.Färgen har många namn,inklusive hudfärg,solbränna,kola,ljus brun, etc... Nude är en jordig färg som är rikligt förekommande i naturen och är en del av dem vi är.Den symboliserar tillförlitlighet och struktur.Det är perfekt för kontorsmiljö.Kvinnor som bär dessa sexiga underkläder vill passa in.De vill inte synas för vad de bär.De vill vara naturliga och inte få oönskad uppmärksamhet.Det är en konventionell färg som är tänkt att smälta in och inte synas.Det är en av de topp 3 underklädersfärger.För lite mer spänning, kan du prova färgen choklad.Färgen är jordnära och en efterrätt på samma gång.

                                 Rosa

Rosa är en mycket mild och lugnande färg som stimulerar känslor av oskyldig romantik,i motsats till de rejäla känslorna som är förknippade med rött.Ljusrosa drar till sig energi och slappnar av vilket gör dess bärare mer lättillgänglig,vilket gör ljusrosa till en underbar färg att bära på en dejt! Det gör honom till mods,energisk och ger en känsla av att du är något oskyldig.Rosa är en feminin färg.Måna kvinnor gillar rosa.Het rosa är en färg som ber om uppmärksam men ljusrosa tilltalar din mjukare sida.

                                 Lila
Det är en färg som sällan återfinns i naturen – ett faktum som omedelbart drar uppmärksamhet till någon som bär det och ibland gör att det verkar vara konstgjort.Lila har traditionellt representerat lyx,kunglighet,rikedom och förfining.Lila är en färg som står för makt och har också ett feminint och romantiskt överklagande,särskilt ljusare nyanser.Om bäraren vill känna sig eleganta,prova sexiga underkläder som är lila i färgen.

                                       Blå
Blått är en av de mest populära färgerna.Trots allt så finns det många platser på vår planet från himmel till havet,till blå ögon eller de evigt-fashionabla blåa jeansen.Blå får oftast motsatt känslomässig reaktion av den röda färgen,blå stimulerar kemiska reaktioner i kroppen, som producerar känslor av lugn och ro.Sexiga underkläder väcker det frid,men kunglig blå väcker en bit av mod.Du behöver inte dölja det med en blå bh med kläder.Dock,utan en skjorta, är en fin blå färg väldigt lugn som himlen ovanför och ett lugnt hav.

                                 Grön
En lugnande och uppfriskande färg,grönt står för naturen.Grönt är lätt för ögat, och studier tyder på att det även förbättrar synen! Färgen på pengar,mörkgrön är maskulin och tyder på rikedom.Relaterat till detta budskap av välstånd,bar medeltida tjejer grö för att symbolisera fertilitet och fruktbarhet.

Källa:Mynewsdesk









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar