söndag 30 augusti 2020

Vad du alltid har hemma i köket./Enligt ditt stjärntecken.

Väduren (21/3 - 19/4)

Är du född i vädurens tecken är du förmodligen alltid på språng.Fasta måltider kan vara svårt att få ihop men en påse chips är både lätt att få tag på och gott att slänga i sig.Som vädur kan det vara svårt att ha tålamod till att vänta på maten.

Oxen (20/4 - 20/5)

Oxen har en solklar favoriträtt och det är pizza,speciellt fryspizza är en riktig höjdare som funkar i alla lägen.

Tvillingarna (21/5 - 21/6)

Tvillingen har lätt att tappa fokuset, även gällande matlagning.Tankarna är lite överallt och plötsligen bränner maten.Men en påse popcorn misslyckas en tvilling sällan med.

Kräftan (22/6 - 22/7)

Bor du tillsammans med en kräfta? Då är det knappast du som står för matlagningen.Kräftan ser alltid till att ha hemlagade rätter i kylen.

Lejonet (23/7 - 22/8)

Lejonet lever gärna i nuet och slår suget till så är det bara köra.Vad sägs om glass,stora mängder glass som helst äts direkt ur kartongen.Lejonet har alltid en låda av favoritglassen i frysen.

Jungfrun (23/8 - 22/9)

Jungfrun lever för frukt och grönt,speciellt avokado.Den perfekta smörgåsen för en jungfru består av mörk bröd,chiliflakes och mängder av avokado.

Vågen (23/9 - 22/10)

Fika,fika fika.Vågen älskar kakor av alla dess sorter.Allt från Ballerina till Oreos ska gärna stå i skafferiet om vågen ska vara nöjd.

Skorpionen (23/10 - 21/11)

För dig som är född i skorpionens stjärntecken kurrar det ordentligt i magen om vi säger nudlar.Snabbnudlar går på bara några minuter och dessutom är det billigt.

Skytten (22/11 - 21/12)

Den äventyrliga skytten är inte rädd för lite krydda. I ditt skafferi står alltid en flaska tabasco,vad vore väl mat utan smak?

Stenbocken (22/12 - 19/1)

När det är snacks på gång och vännerna föreslår chips och godis säger du nej.Något som passar stenbockens smaklökar är ost och kex.

Vattumannen (20/1 - 18/2)

Vattumannen är känd för att aldrig säga nej till att testa nya saker och det gäller även i matväg.Är du detta stjärntecken har du ofta ett stort intresse för utländsk mat och under fredagsmyset rör du gärna ihop en vitlöksdoftande hummus.

Fiskarna (19/2 - 20/3)

Fisken är svag för nostalgiska måltider och äter gärna sötade flingor i alla dess former.FrostiesKalaspuffar och Coco Pops – kan man ens få nog av socker?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar