lördag 27 mars 2021

I går/Långt prat i kameran.

 

På Dagverksamheten

På Biblioteket

























































2 kommentarer:

  1. Anonym22:25

    Ja, en person kan verkligen förstöra ett helt ställe. Och det värsta är att de alltid brukar få andra med sig också. Att folk aldrig tar avstånd från dem. Själv bedömer jag alla enbart efter hur de beter sig och behandlar andra.

    Om man är snäll och ödmjuk själv och har svårt för att stå upp för sig själv samt hatar konflikter, blir man helt överkörd i livet. Det är precis det jag själv har blivit och hela livet har handlat om människors mobbning, elakhet, svek och kränkningar också genom allt. För många är snäll detsamma som att vara svag = ett lätt offer att ge sig på.

    Jag skulle aldrig uppmuntra någon att försöka bli mer som dem för att klara sig bättre. Däremot bli kallare som person inför allt som händer, både en själv och andra. Och inse att människor ofta inte är bättre. Det positiva med allt jag själv upplevt, är dock att jag vet precis hur en mobbare fungerar och ser tecknen direkt. Då skyr jag de personerna som pesten sen. Det har bara varit olika grader av det.

    Jag gillade själv att stå i ljusgården inne på NK här i Sthlm i yngre år och bara titta ned...:) Apropå det där med affärer. Köpte aldrig något, gillade liksom bara miljön och att stå där och filosofera.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för det du skrivit kram

      Radera