måndag 1 mars 2021

Horoskopen för MARS Månad / Alla Stjärntecken

 


Väduren

Kära vädur, under månadens första tid behöver du vända dig inåt för att hitta svar och du bör använda den här månaden till att ladda dina batterier. Just nu har du en stark intuition och din magkänsla kommer styra dina beslut. Känslor och tankar blir svårare att formulera i ord den här månaden, och det kan kännas svårt att vara rak och konkret. Omfamna dina känslor! Det här kan bli en tid för dig att reflektera och riktigt känna efter, innan du inleder ditt nya år på riktigt. Månadens sista tid kommer med ny energi och du förvandlas till en duracellkanin som vill göra allt – helst igår. Då får du en möjlighet att ta tag i något du länge drömt om. Kärleken och relationer präglas av en längtan efter något långsiktigt och bestående. Mot slutet av månaden nås du av en insikt gällande en relation, något som leder till en större förändring.


Oxen

Kära oxe, att träffa nya människor har aldrig varit svårare, men månaden lyckas ändå präglas av nya bekantskaper. Det här blir en fin tid för dig att hitta nya lösningar för att mätta ditt sociala behov. Kanske kan du hitta ett sammanhang med likasinnade människor som delar dina intressen? Det är nämligen just den typen av förbindelse du längtar efter nu – någon att dela tankar och idéer med. Nu räcker det inte med en snygging, du är trött på det ytliga. Du vill dejta någon som kan utmana dig på ett intellektuellt plan. Mot mitten av månaden blir du närmast besatt av en person som verkligen inte kommer vara inom ramen för “din typ”. Relationer kommer överlag präglas av en mer känslostyrd approach mot slutet av månaden, även om det inte kommer bli helt lätt för dig att uttrycka vad du känner.





Tvillingarna

Kära tvilling, månaden drar igång med ett fokus på din framtid och karriär. Det här är en perfekt tid för dig att visa framfötterna lite extra! Ta plats och våga visa att du kan styra och vara en ledare. Din kreativitet får sig en riktig boost och det kommer löna sig att drömma stort. Lita på din magkänsla. När det gäller ditt kärleksliv kommer du styra och ställa – nu kan ingen köra med dig! Du attraheras av personer som har koll på sitt och det finns inget utrymme för någon som inte tar några initiativ. Mot slutet av månaden vänder du dig utåt och breddar ditt nätverk. Det här kan bli en bra tid för dejting och nya bekantskaper. Månadens läxa blir att lära sig sätta gränser. Kanske behöver en relation eller ett projekt tydligare gränser? Kanske behöver du låta något brinna till grunden för att börja om och bygga långsiktigt?


Kräftan

Kära kräfta, under månaden kommer du behöva en hel del tid för dig själv, och ditt behov av frihet är starkt. Nu pallar du inte förhålla dig till regler, utan behöver snarare kunna komma och gå lite som du vill. Det blir dock en spännande tid för din kreativitet och du sitter inne på en hel del nya idéer. Så försök fokusera på att spåna på saker du vill göra snarare än uppgifter som inte känns meningsfulla. Även dina relationer präglas starkt av din längtan efter frihet, och det kan bli nyttigt för dig att släppa förväntningarna och anta en öppen approach till kärleken. Under månadens mitt blommar kärleken för fullt, och du känner dig antingen lite extra kär eller bara pepp på att träffa någon spännande.


Lejonet

Kära lejon, knäpp fast säkerhetsbältet! Månadens första veckor tar dig nämligen på en emotionell berg- och dalbana. Att släppa taget kan kännas läskigt och svårt, men det är oundvikligt för din personliga utveckling. Kanske innebär det ett avslut? Du behöver oavsett vad gå igenom en tid av prövningar för att komma ut på andra sidan. Det positiva med den här tiden är att nya relationer känns mer meningsfulla. Träffar du en ny person får ni en bra grund att bygga på, och era känslor kan snabbt bli intensiva. Det här blir också en bra tid för ditt liv i sänghalmen, så utnyttja de tillfällen som ges till att experimentera – på egen hand eller med någon annan. Månaden kommer även ge dig energi till att engagera en nära vän eller partner i något större. Kanske kan du introducera hen för dina vänner, eller se om det finns ett gemensamt intresse ni kan utforska ihop? Mot slutet av månaden minskar pressen, och då vågar du vara mer spontan. Det kan dock medföra att du missar viktiga detaljer, så försök att hålla lite koll på ditt schema.


Jungfrun

Kära jungfru, nu ligger det kärlek i luften! Under månaden fokuserar du på dina närmaste relationer till hundra procent. Du söker närhet och kärlek på alla sätt, romantikern inom dig får verkligen blomma ut nu! För en singel kanske det innebär att konsumera alla romantiska komedier som finns, eller en hel del kvalitetstid med en bästis. Det här kan också bli en bra tid för dig att fundera över vad du egentligen vill få ut av ett förhållande. Under månadens andra vecka ökar dina chanser till romans rejält, och här får du goda möjligheter att träffa någon ny. Månaden kretsar mycket kring samarbete överlag, varför inte försöka lära känna en kollega lite bättre? Men mot slutet av månaden bör du fundera lite över dina relationer. Vilka beteenden och situationer är bra för dig? Vad behöver du göra dig av med?


Vågen

Kära våg, nu är det officiellt dags för en vårstädning. Kanske inte i ditt “stökigt på ett charmigt sätt”-hem – utan snarare i din kalender. Under månadens första veckor ligger det ett stort fokus på rutiner. Hur kan du på bästa sätt strukturera din vardag för att maxa din produktivitet utan att bli utarbetad? Det här är även en tid för dig att ta tag i eventuella hälsoproblem. Kanske är det dags att boka en tid hos den där sjukgymnasten? Men det blir inte bara all work and no play. Kanske finns det potential för ett förhållande att blomma ut? Du värderar tid på tu man hand extra högt under den här tiden, vilket är optimalt för lite heta dejter. Men avge inga löften du inte planerar att hålla och undvik att överdriva situationer. Mot slutet av månaden får du en riktig reality-check och nås av viktiga insikter kring din roll inom en relation. Kanske behöver du bli mer självständig, eller mer lyhörd?


Skorpionen

Kära skorpion, efter en längre tid av spänningar inom relationer är du redo att gå vidare. Månaden kommer med en mer lättsam och lekfull approach till allt vad dejting och kärlek är, och glöden inom dig blir åter tänd. Under mitten av månaden har du som störst chans att träffa någon ny, och även om personen inte är helt redo för en relation har ni väldigt kul ihop. Under månaden sker en förändring. Kanske får du något av en partner du så länge längtat efter? Det kan handla om ett löfte, eller bara en förändring i hens beteende. Det kan även vara en bra tid för dig att bestämma vad en relation ska vara, så ställ den hemska frågan: “vad är vi?”. Oavsett om du ser dig själv med din partner eller någon annan, kommer du under månaden förstå vad ditt hjärta är ute efter i det långa loppet. Månadens sista dagar kan kännas tunga. Under den här tiden behöver vila och återhämtning vara prio ett.


Skytten

Kära skytt, home is where the heart is. Eller något i den stilen. Trygghet är viktigt för dig nu, och under månaden upptäcker du att du faktiskt har något att luta dig mot. Kanske rör det sig om en plats, eller så kommer tryggheten i form av personer nära dig? Du tenderar att bli riktigt nostalgisk en tid framöver, och det kan komma tillfällen för dig att få kontakt med dina rötter. Börja mejla med en barndomsvän eller ring upp en släkting och prata minnen. Under månadens sista veckor kan det bli stormigt på relationsfronten. Du har en stark vilja, och saker och ting ser ut att bli rätt intensiva. Å ena sidan kommer du och personen i fråga ha viktiga samtal, och ni är investerade i varandra på ett otroligt sätt. Å andra sidan kan det bli en del konflikter. Tänk först och bråka sen! Det är månadens motto.


Stenbocken

Kära stenbock, du är riktigt bra med orden just nu. Under den här tiden förbättras också din förmåga att resonera och vara lite mer flexibel i ditt tankesätt. Kanske finns det olika perspektiv som är värda att lyfta? Du känner dig även mån om att dela dina tankar och åsikter, men det finns en risk att det inte alltid uppskattas. Sanningen kan svida, och när du levererar den får du tänka på hur du gör det. Under mitten av månaden ser det ut att bli riktigt hett, och här finns det en stor potential för en ny förälskelse att växa fram. Det kan till och med bli så att någon crushar riktigt hårt på dig! Mot slutet av månaden kan det bli lite kaosigt på arbetsfronten, och risken är att du känner dig överväldigad av stress. Det här kan bli en tid för dig att sätta dig ned och reflektera över vad du egentligen vill just nu, och vart du är på väg i livet.


Vattumannen

Kära vattuman, månaden handlar till stor del om din ekonomi. Sätt en budget, betala gamla räkningar och deklarera. Det här kan även bli en gynnsam period, kanske finns det alternativa vägar till inkomst nu? Månaden bjuder på en hel del fynd – så om du har spanat på något ett tag finns det goda chanser att du hittar det du söker till ett nedsatt pris. Människor i din omgivning kan komma att förlita sig på dig lite extra under den här perioden, och kanske är det någon som behöver extra stöd nu. Den här månaden öppnar också upp för en djupare emotionell kontakt. Mot månadens mitt ser det ut att bli riktigt hett. Kanske en dejt som känns kul för stunden? Slutet av månaden blir lättsam, och ditt flört-game når en helt ny nivå. Tyvärr kan det innebära lite drama, men inget du inte kan hantera.


Fiskarna

Kära fisk, nu är det din tid att skina! Månaden kommer med en stor dos energi och nu får du äntligen kraft till att ta itu med allt du varit sugen på tidigare i år. Du kommer känna dig inspirerad och förvandlas till en riktig idéspruta. Det här är en bra tid för dig att ta den plats du förtjänar och verkligen stå upp för dig själv. Du fullkomligt strålar under den här månaden, och människor dras till dig som bin till honung. Allra bäst chans har du att möta någon under mitten av månaden, och då kan du till och med få lite äkta känslor för någon. För en fisk i förhållande kan månaden innebära att du känner dig mer manad att verkligen visa vad du känner, så passa på att överskölja din partner med komplimanger och kärleksförklaringar. Mot slutet av månaden lugnar saker och ting ned sig lite. Sista veckan kan bli lite tuff, se till att lyfta på locket och ta dina känslor på allvar.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar