torsdag 20 maj 2021

Prat i kameran.

 






























2 kommentarer:

  1. Anonym22:40

    Det värsta som finns är kvinnor som medvetet väljer kriminella och tycker de är spännande. Med alla debatter om "mäns våld mot kvinnor" och hur hemska och farliga män är. Och den ständiga offerroll kvinnor alltid får i media. Inte en enda gång nämns det att det stora flertalet av allt våld som drabbar kvinnor, sker av en man de själva har valt. Just för att han var så häftig, spännande och farlig och inte lika mesig och töntig som alla andra helt vanliga, laglydiga och jättesnälla män som de ratat. Och som aldrig kan få en kvinnas kärlek istället, hur mycket de än ger och försöker.

    Det är ett hån mot rättsväsendet, poliser och alla andra goda och helt vanliga människor som kämpar för en bättre värld. Och även en belastning av skattebetalarnas pengar, då det är dessa som sen finansierar skyddsboenden och dylikt för alla de kvinnor som fick välja sina män själv, valde fel och sen vill ha hjälp igen när det inte var lika kul som de trodde.

    Vi lever även i ett samhälle som nu har blivit så "jämställt" att man alltid kommer ta kvinnans parti och tro på vad hon säger framför en man, om ord står mot ord. Man har alltså ingen chans att vinna mot en kvinnas falska anklagelser, förtal och dylikt. Och istället för att ta avstånd från den sortens kvinnor, särskilt som det samtidigt sänker trovärdigheten för alla som verkligen blivit utsatta, så håller alla kvinnor ihop och tar alltid parti för varandra. Enbart p.g.a. kön.

    Det finns inget sånt som "Stockholmssyndromet" heller, som antyder att alla i Stockholm skulle bli kära i kriminella och se poliserna som skurkar istället. Det borde blivit uppkallat efter den specifika kvinnan i fråga, vars uppfostran och moral var helt åt skogen.

    Varför ska poliser, samhället och skattebetalarna hjälpa den sortens kvinnor?

    SvaraRadera
  2. Anonym22:50

    Allt grovt kriminellt slödder jag själv har träffat genom livet, var alla mästare på att få kvinnor. Nya hela tiden. Jag känner samtidigt jättesnälla män som blivit ratade av varje kvinna de någonsin uppvaktat istället och till slut gav upp.

    Dessa kvinnors historier är inte intressanta och de förtjänar ingen uppmärksamhet. En polis som blev ihjälskjuten av samme våldsbrottsling och lämnade dennes fru och barn ensamma är den som förtjänar att omskrivas i böcker och betraktas som hjälte. Åt helvete med kriminella och deras kvinnor.

    SvaraRadera