söndag 30 maj 2021

Ditt stjärntecken avslöjar vad du alltid har hemma:


När du kliver in i matbutiken finns det alltid någon viss hylla som lockar lite extra. Ditt stjärntecken avslöjar vad som får din mage att kurra lite extra!

                                                    VÄDUREN

Är du född i vädurens tecken är du förmodligen alltid på språng.Fasta måltider kan vara svårt att få ihop men en påse chips är både lätt att få tag på och gott att slänga i sig.Som vädur kan det vara svårt att ha tålamod till att vänta på maten.

                                                 OXEN

Oxen har en solklar favoriträtt och det är pizza.Speciellt fryspizza är en riktig höjdare som funkar i alla lägen.

                                                    TVILLINGARNA

Tvillingen har lätt att tappa fokuset,även gällande matlagning.Tankarna är lite överallt och plötsligen bränner maten.Men en påse popcorn misslyckas en tvilling sällan med.

                                                 KRÄFTAN

Bor du tillsammans med en kräfta? Då är det knappast du som står för matlagningen.Kräftan ser alltid till att ha hemlagade rätter i kylen.

                                                         LEJONET

Lejonet lever gärna i nuet och slår suget till så är det bara köra.Vad sägs om glass, stora mängder glass som helst äts direkt ur kartongen? Lejonet har alltid en låda av favoritglassen i frysen.

                                                         JUNGFRUN

Jungrun lever för frukt och grönt,speciellt avokado.Den perfekta smörgåsen för en jungru består av mörk bröd,chiliflakes och mängder av avokado.

                                                      VÅGEN

Fika,fika,fika.Vågen älskar kakor av alla dess sorter.Allt från Ballerina till Oreos ska gärna stå i skafferiet om vågen ska vara nöjd.

                                                        SKORPIONEN

För dig som är född i skorpionens stjärntecken kurrar det ordentligt i magen om vi säger nudlar.Snabbnudlar går på bara några minuter och dessutom är det billigt.

                                                        SKYTTEN

Den äventyrliga skytten är inte rädd för lite krydda.I ditt skafferi står alltid en flaska tabasco,vad vore väl mat utan smak!

                                                     STENBOCKEN

När det är snacks på gång och vännerna föreslår chips och godis säger du nej.Något som passar stenbockens smaklökar är ost och kex.Vem tackar nej till en härlig ostbricka?

                                                 VATTUMANNEN

Vattumannen är känd för att aldrig säga nej till att testa nya saker och det gäller även i matväg.Är du detta stjärntecken har du ofta ett stort intresse för utländsk mat och under fredagsmyset rör du gärna ihop en vitlöksdoftande hummus.

                                                         FISKARNA

Fisken är svag för nostalgiska måltider och äter gärna sötade flingor i alla dess former.FrostiesKalaspuffar och Coco Pops – kan man ens få nog av socker?

Källa: Baaam


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar