fredag 14 maj 2021

Vilka smycken som passar bäst just dig och ditt stjärntecken?


Stjärntecken – vilka smycken passar din personlighet

Väduren 21 mars- 19 april

Väduren är känd för att vara impulsiv och entusiastisk men också väldigt känslosam.Den följer oftast alla trender och väljer gärna spikar och kantiga former när det gäller smycken.Röd är oftast favoritfärgen och passar med rubiner eller koraller men också minimalistiska detaljer. 

Oxen 20 april- 20 maj

Personer födda som oxen tenderar att vara praktiska och materialistiska.Trendiga och klassiska smycken passar alltid till en oxen men stenar i gul nyans är en perfekt matchning. 

Tvillingarna 21 maj- 21 juni

Enligt astrologin beskrivs tvillingar som impulsiva och modiga men också jättenyfikna.De gillar smycken som har gulliga mönster,såsom stjärnor eller fjärilar och mycket färger. 

Kräftan 22 juni- 22 juli

Om du är född i kräftans tecken så gillar du förmodligen smaragder eller månstenar.Kräftor beskrivs som lojala och trofasta men också väldigt sentimentala och ringar brukar vara en favorit för dem. 

Lejonet 23 juli- 22 augusti

Personer födda i lejonets tecken brukar vara mycket kärleksfulla och starka individer.De älskar vara i centrum av uppmärksamheten och gillar oftast smycken i guld.Allt som lyser kommer uppskattas av en lejon. 

Jungfrun 23 augusti- 22 september

Jungfrun är ofta blyga och mycket analytiska.De märker varje liten detalj och gillar enkla smycken som t.ex pärlor.Det är alltid trendigt att köpa pärlor som en gåva till dina nära och kära. 

Vågen 23 september – 22 oktober

Vågor kan vara mycket romantiska personer som är sociala och trogna.De är duktiga på att balansera och väljer därför smycken som passar bra med varandra.Ädelstenar är perfekta för folk födda i vågens tecken. 

Skorpionen 23 oktober- 21 november

Många tycker att skorpioner är svåra att läsa för att de döljer sina känslor från andra men de tenderar också att vara modiga och starka individer.Smycken med turmalin stenar passar perfekt för en skorpion. 

Skytten 22 november- 21 december

Ärliga och generösa personer är födda i skyttens tecken.Det är optimister som kommer uppskatta smycken med safir eller turkos. 

Stenbocken: 22 december – 19 januari

Stenbocken kan vara lite tillbakadragen men riktig ambitiös därför passar det bra med lite mer avancerade smycken i hög kvalité.Eleganta och gärna lite dyrare smycken som gärna har ett läderarmband blir en ideal gåva. 

Vattumannen: 20 januari – 18 februari

Det här stjärntecknet är enligt astrologin känt för sin klarsynthet och originalitet.De väljer antingen att ha mycket smycken eller inga alls.Miljövänliga smycken kommer uppskattas mycket,gärna en ametist eller granat. 

Fiskarna 19 februari – 20 mars

Personer födda i fiskarna tecken är oftast hemlighetsfulla därför kan det vara svårt att välja en perfekt gåva för dem.Ge dem smycken som är tidlösa, gärna i silver eller med en safir.












 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar